Pitos vyniotiniai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Pitos vyniotiniai su mėsa

Turėjau šiek tiek maltos mėsos, likusios nuo mėsos blynų, todėl nusprendžiau ją panaudoti. Kadangi mūsų šeima mėgsta pitos duoną, paruošėme šį patiekalą. Tai greitas, skanus patiekalas, tinkantis nedideliam užkandžiui, jei jį pasiimsite su savimi pasivaikščiojimui į gamtą, prie jūros ir pan.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
29 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pitos vyniotiniai su mėsa Žingsnis 1
Apkepkite faršą.

Žingsnis 2

Pitos vyniotiniai su mėsa Žingsnis 2
Supjaustykite pitą mažais kvadratėliais. Ant kiekvieno kvadrato dėkite mėsos

Žingsnis 3

Pitos vyniotiniai su mėsa Žingsnis 3
Suvyniokite, kad gautųsi plokščias blynas.

Žingsnis 4

Pitos vyniotiniai su mėsa Žingsnis 4
Kepkite iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos