Publikavimo data: 2024-06-15
Plikyti mėsos pyragai su kefyru
Naminiai pyragai ant kefyro visada būna sodrūs, stebuklingai kvapnūs ir skanūs. Tokį gerai pažįstamą tešlos, maltos mėsos ir kepimo derinį žino beveik visų šalių gyventojai. Beveik visose pasaulio virtuvėse yra tokių kepinių su mėsa. Žinoma, pyragai priklauso prie kaloringų produktų, tačiau retkarčiais jais galima pradžiuginti save ir šeimą, o jei prie jų pridėsite salotų, paprasti angliavandeniai bus skaidomi lėčiau ir taip pat nepakenks figūrai.
Žingsnis 1
Kepkite maltinukus keptuvėje, kol iškeps. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepinkite kartu su malta mėsa. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Supilkite kefyrą į dubenį, sudėkite kiaušinio trynį, cukrų, druską ir saulėgrąžų aliejų. Išmaišykite, tada suberkite sodą. Įmaišykite miltus ir užminkykite minkštą tešlą. Aptepkite ją augaliniu aliejumi, uždenkite ir palikite 15 minučių pastovėti.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite ir stikline išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno iš jų vidurį dėkite maltos mėsos ir užspauskite kraštus. Kepkite paplotėlius įkaitintame augaliniame aliejuje po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos