Plikyti mėsos pyragai su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Plikyti mėsos pyragai su kefyru

Naminiai pyragai ant kefyro visada būna sodrūs, stebuklingai kvapnūs ir skanūs. Tokį gerai pažįstamą tešlos, maltos mėsos ir kepimo derinį žino beveik visų šalių gyventojai. Beveik visose pasaulio virtuvėse yra tokių kepinių su mėsa. Žinoma, pyragai priklauso prie kaloringų produktų, tačiau retkarčiais jais galima pradžiuginti save ir šeimą, o jei prie jų pridėsite salotų, paprasti angliavandeniai bus skaidomi lėčiau ir taip pat nepakenks figūrai.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Plikyti mėsos pyragai su kefyru Žingsnis 1
Kepkite maltinukus keptuvėje, kol iškeps. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepinkite kartu su malta mėsa. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Plikyti mėsos pyragai su kefyru Žingsnis 2
Supilkite kefyrą į dubenį, sudėkite kiaušinio trynį, cukrų, druską ir saulėgrąžų aliejų. Išmaišykite, tada suberkite sodą. Įmaišykite miltus ir užminkykite minkštą tešlą. Aptepkite ją augaliniu aliejumi, uždenkite ir palikite 15 minučių pastovėti.

Žingsnis 3

Plikyti mėsos pyragai su kefyru Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite ir stikline išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno iš jų vidurį dėkite maltos mėsos ir užspauskite kraštus. Kepkite paplotėlius įkaitintame augaliniame aliejuje po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, kepimas, yra bendrų alergenų, pietūs, popietė, vakarienė, užkandžiai, pyragai, sotūs pyragai, receptų knyga, kepenų pyragai, kiaušinių pyragai, kepimas su kiaušiniu, pieno pyragai, sausų mielių pyragai

Kategorijos