Plokštainiai be miltų su bryndza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Plokštainiai be miltų su bryndza

Sūris "Brynza" yra vienas iš svarbių daugelio slavų virtuvės patiekalų elementų. Išradingo tokio neįprasto produkto panaudojimo pavyzdys - apetitą žadinantys ir neįtikėtinai skanūs plokštainiai be mielių su brynza. Tai originalus bulgarų virtuvės patiekalas, perteikiantis visą jos spalvų ir skonių įvairovę.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plokštainiai be miltų su bryndza Žingsnis 1
Miltus, augalinį aliejų, kefyrą ir kepimo miltelius sumaišykite tinkamame dubenyje. Užminkykite vientisą tešlą, uždenkite maistine plėvele arba rankšluosčiu ir palikite šiek tiek pakilti.

Žingsnis 2

Plokštainiai be miltų su bryndza Žingsnis 2
Kol plokštainio tešla ilsisi, paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Įdėkite kiaušinį ir suminkštintą sviestą ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Plokštainiai be miltų su bryndza Žingsnis 3
Likusią tešlą padalykite į 12 vienodų dalių, suformuokite iš jų rutuliukus ir kiekvieną iš jų iškočiokite į ploną plokščią paplotėlį. Į kiekvieno plokštainio vidurį dėkite po šaukštą įdaro ir užspauskite kraštus. Šiek tiek suplokite.

Žingsnis 4

Plokštainiai be miltų su bryndza Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus kepkite bryndzos tortilijas po 7 minutes iš kiekvienos pusės. Plokštainis turi būti padengtas gardžia traškia plutele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos