Publikavimo data: 2024-06-13
Plombeer su džiovintais mangais
"Plombiere" su džiovintais mangais - tai švelnus desertas, pasižymintis lengva tekstūra, nuostabiu aromatu ir maloniu saldžiu poskoniu, kurį jam suteikia egzotiški vaisiai. Be neįprasto skonio, šis patiekalas yra labai naudingas sveikatai. Manguose yra daug vitaminų ir aminorūgščių, kurie išlieka net ir džiovintame produkte. Beje, Indijoje mangas laikomas meilės, norų išsipildymo simboliu.
Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Supilkite pieną į puodą, suberkite cukrų ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirinkite puodą. Atskirame dubenyje sumaišykite cukrų ir kiaušinių trynius. Tada nuolat maišydami supilkite karštą pieną į mišinį. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps, ir vėl pastatykite ant ugnies. Nuolat maišydami virkite pieno pagrindą, kol šiek tiek sutirštės, tada nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus. Kai pagrindas bus paruoštas, perkoškite jį per sietelį ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros. Tuo tarpu šaltą grietinėlę supilkite į gilų dubenį, išplakite mikseriu iki sodrios masės, bet ne tankių viršūnių. Kai kiaušinių masė atvės, sumaišykite ją su mangų tyre ir tada su grietinėle. Švelniai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Paruoškite ledų pagrindą. Paruoštą pagrindą supilkite į šaldymo formą, uždenkite maistine plėvele ir 4-5 valandoms įdėkite į šaldiklį. Kas pusvalandį desertą pamaišykite šaukštu, kad jame nesusidarytų ledo kristalų.
Kategorijos