Plombeer su uogų sirupu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Plombeer su uogų sirupu

Plombier su uogų sirupu ruošiamas naudojant skystą gliukozę. Tai iš esmės yra gliukozės sirupas, kuris dažnai dedamas kaip saldiklis, ypač į konditerijos gaminius. Gliukozė suteikia ledams tinkamą konsistenciją ir neleidžia susidaryti ledo kristalams. Prireikus ją galima pakeisti skystu medumi. Sirupą rinkitės pagal skonį, pavyzdžiui, braškių, aviečių ar vyšnių. Jis taip pat gali būti gaminamas atskirai likerio pagrindu ir patiekiamas su plombyru.
Gaminimo laikas
390 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plombeer su uogų sirupu Žingsnis 1
Paruoškite sirupą. Pastatykite nedidelį puodą ant ugnies. Supilkite vanilės sirupą ir kaitinkite, bet neužvirinkite. Supilkite žievelę ir nukelkite nuo ugnies. Atvėsinkite, tada sirupą perkoškite per sūrmaišį arba sietelį, įpilkite kambario temperatūros arba šiek tiek aukštesnės temperatūros gliukozę ir mikseriu suplakite mišinį iki baltos spalvos. Dėkite mišinį į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Žingsnis 2

Plombeer su uogų sirupu Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Atvėsusį sirupą sumaišykite su jogurtu ir supilkite į indą. Uždenkite dangčiu ir 2-3 valandoms įdėkite į šaldiklį. Praėjus 60-80 minučių nuo šaldymo pradžios, išimkite ledus ir suplakite juos mikseriu. Tada plona srovele supilkite uogų sirupą ir išmaišykite šakute, kad masėje susidarytų spalvoti dryžiai. Tada grąžinkite ledus į šaldiklį, kol visiškai sušaltų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos