Publikavimo data: 2024-06-13
Plombeer tinkamai mitybai
Dietos - ne priežastis atsisakyti malonumo valgyti ledus. Užtenka pasinaudoti ledų receptu. Ledai gaminami iš varškės ir natūralaus jogurto. Vartokite neriebią varškę, tačiau būtinai patikrinkite, ar ji nėra rūgšti. Vietoj cukraus desertui ruošti naudokite vaisius. Pavyzdžiui, prinokusius bananus, persikus arba šviežias uogas. Jei ledų pagrindo konsistencija atrodo tiršta, galite į ją įpilti šiek tiek mineralinio vandens. 100 g šio deserto yra tik 90 kcal.
Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Supjaustykite bananus atsitiktiniais gabalėliais ir suberkite juos į maišytuvo dubenį. Sudėkite varškę ir natūralų jogurtą. Gerai išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sudėkite persikus ir baigkite virti. Persikus supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į varškės ir bananų mišinį, gerai išmaišykite. Masę paskirstykite į kremus, įdėkite į šaldiklį 2 valandoms.
Kategorijos