Publikavimo data: 2024-06-15
Plombier su graikiniais riešutais
Plombier - tai grietininiai ledai, į kuriuos galima dėti bet kokių ingredientų, įskaitant riešutus. Įdomiausias skonis bus su graikiniais riešutais, be to, tokie ledai bus labai sveiki. Senovės Babilone šis produktas buvo prieinamas tik kilmingiesiems - tikėta, kad graikiniai riešutai padeda vystytis smegenims, o paprastiems žmonėms jų valgyti buvo draudžiama. Renesanso laikais graikiniai riešutai buvo naudojami aliejiniams dažams gaminti, kuriuos naudojo ir Leonardas da Vinčis.
Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Grietinėlę ir kondensuotą pieną supilkite į gilų dubenį ir 1 minutę plakite mikseriu.
Žingsnis 2
Išdėliokite ir užšaldykite ledus. Į puodelius sudėkite pirmąjį ledų sluoksnį, tada graikinius riešutus, tada ledus ir mėlynių uogienę. Pakartokite 1-2 kartus, priklausomai nuo taurių tūrio. Ant viršutinio sluoksnio sudėkite ledus. Uždenkite taures maistine plėvele ir įdėkite ledus į šaldiklį 7 valandoms.
Kategorijos