Plombier su graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Plombier su graikiniais riešutais

Plombier - tai grietininiai ledai, į kuriuos galima dėti bet kokių ingredientų, įskaitant riešutus. Įdomiausias skonis bus su graikiniais riešutais, be to, tokie ledai bus labai sveiki. Senovės Babilone šis produktas buvo prieinamas tik kilmingiesiems - tikėta, kad graikiniai riešutai padeda vystytis smegenims, o paprastiems žmonėms jų valgyti buvo draudžiama. Renesanso laikais graikiniai riešutai buvo naudojami aliejiniams dažams gaminti, kuriuos naudojo ir Leonardas da Vinčis.
Gaminimo laikas
440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Plombier su graikiniais riešutais Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Grietinėlę ir kondensuotą pieną supilkite į gilų dubenį ir 1 minutę plakite mikseriu.

Žingsnis 2

Plombier su graikiniais riešutais Žingsnis 2
Išdėliokite ir užšaldykite ledus. Į puodelius sudėkite pirmąjį ledų sluoksnį, tada graikinius riešutus, tada ledus ir mėlynių uogienę. Pakartokite 1-2 kartus, priklausomai nuo taurių tūrio. Ant viršutinio sluoksnio sudėkite ledus. Uždenkite taures maistine plėvele ir įdėkite ledus į šaldiklį 7 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
šaldymas, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, žalumynų sezonas, ledai, receptų knyga, kondensuoto pieno ledai

Kategorijos