Publikavimo data: 2024-06-15
Plombier su konservuotais ananasais
Plombyras yra daugelio žmonių nuo vaikystės mėgstamas skanėstas. Yra mėgstančių klasikinį skonį, yra mėgstančių ledus su priedais. Vienas paprasčiausių ir prieinamiausių priedų yra konservuoti ananasai, su kuriais ledai įgauna tropinį skonį. Įdomu tai, kad ledai iš pradžių buvo sukurti kaip desertas, tačiau įvairiose šalyse gaminami ir gurmaniški ledai su žuvimi, česnakais, grybais ar daržovėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Dubenyje sumaišykite mangų tyrę ir citrinų sultis. Pusę grietinėlės supilkite į puodą, suberkite cukrų ir kaitinkite neužvirdami, kad cukrus visiškai ištirptų. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Sumaišykite grietinėlę ir vaisius. Į mangų tyrę įmaišykite grietinėlę ir cukrų. Išplakite likusią grietinėlę iki viršūnių ir įmaišykite į grietinėlės ir mangų mišinį. Į mišinį sudėkite ananasus ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 3
Užšaldykite ledus su ananasais. Perkelkite ledus į indą su dangteliu ir užšaldykite 10 valandų. Pirmąsias 3 valandas kas pusvalandį mišinį maišykite.
Kategorijos