Publikavimo data: 2024-06-13
Plombier su liepų medumi
Plombyras su liepų medumi - skanus ir sveikas desertas įvairaus amžiaus saldumynų mėgėjams. Tikras liepų medus yra skaidrus, šviesiai geltonos arba gintarinės spalvos. Jis laikomas saldžiausiu, todėl jo pagrindu pagamintiems desertams nereikia papildomo cukraus. Medaus natūralumą lengva patikrinti: skystos būsenos produktas išlieka ne ilgiau kaip 3 mėnesius, tada jis kristalizuojasi. Jei rudenį ar žiemą medus išlieka skystas, jis nėra natūralus. Produktą reikia laikyti vėsioje vietoje.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių pagrindą. Kiaušinius ir papildomą trynį išplakite vidutiniu greičiu mikseriu iki purios masės. Kiaušinių spalva turėtų pašviesėti.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlės ir medaus pagrindą. Atskirame dubenyje plakite grietinėlę, kol šiek tiek sutirštės. Tada dalimis, nesustodami maišytuvu, įmaišykite medų. Plakite, kol pasidarys sodri, tiršta masė.
Žingsnis 3
Baigti ruošti ledus. Į grietinėlės ir medaus pagrindą atsargiai įmuškite plaktus kiaušinius, šiek tiek paplakite. Įdėkite gaminį į indą, nusiųskite į šaldiklį 6-8 valandoms.
Kategorijos