Plombier su liepų medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Plombier su liepų medumi

Plombyras su liepų medumi - skanus ir sveikas desertas įvairaus amžiaus saldumynų mėgėjams. Tikras liepų medus yra skaidrus, šviesiai geltonos arba gintarinės spalvos. Jis laikomas saldžiausiu, todėl jo pagrindu pagamintiems desertams nereikia papildomo cukraus. Medaus natūralumą lengva patikrinti: skystos būsenos produktas išlieka ne ilgiau kaip 3 mėnesius, tada jis kristalizuojasi. Jei rudenį ar žiemą medus išlieka skystas, jis nėra natūralus. Produktą reikia laikyti vėsioje vietoje.
Gaminimo laikas
495 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
305 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plombier su liepų medumi Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių pagrindą. Kiaušinius ir papildomą trynį išplakite vidutiniu greičiu mikseriu iki purios masės. Kiaušinių spalva turėtų pašviesėti.

Žingsnis 2

Plombier su liepų medumi Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlės ir medaus pagrindą. Atskirame dubenyje plakite grietinėlę, kol šiek tiek sutirštės. Tada dalimis, nesustodami maišytuvu, įmaišykite medų. Plakite, kol pasidarys sodri, tiršta masė.

Žingsnis 3

Plombier su liepų medumi Žingsnis 3
Baigti ruošti ledus. Į grietinėlės ir medaus pagrindą atsargiai įmuškite plaktus kiaušinius, šiek tiek paplakite. Įdėkite gaminį į indą, nusiųskite į šaldiklį 6-8 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos