Plombier su vaisių marmeladu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Plombier su vaisių marmeladu

Sunku pasakyti, kur ir kada pirmą kartą pasirodė marmeladas, tačiau jis greitai išgarsėjo visame pasaulyje. Tai vienas sveikiausių desertų - marmeladas laikomas dietiniu patiekalu ir gaminamas iš natūralių produktų. Jo sudėtis labai paprasta - vaisių tyrė, virškinimą gerinantis pektinas ir toksinus šalinantis agaras. Marmeladas populiarus ne tik dėl savo naudos ir skonio, bet ir dėl neįprastos konsistencijos bei ryškių spalvų. Juo galima papuošti bet kokį desertą - nuo torto iki ledų.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plombier su vaisių marmeladu Žingsnis 1
Paruoškite marmeladą. Į vaisių sultis ir išbrinkusią želatiną įmaišykite citrinos rūgštį ir cukrų. Dėkite mišinį ant vidutinės ugnies ir kaitinkite, kol cukrus ir želatinos gabalėliai ištirps. Reguliariai maišykite, kad procesas vyktų greičiau. Supilkite mišinį per sietelį į formeles, atvėsinkite iki kambario temperatūros ir palikite šaldytuve sustingti 120 minučių. Išimkite marmeladą ir supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Plombier su vaisių marmeladu Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Sumaišykite grietinėlę su vanile ir įberkite žiupsnelį druskos. Sudėkite pagrindą į plakimo indą ir pradėkite plakti. Palaipsniui įmaišykite cukrų, po kiekvieno įmaišymo gerai suplakite, kol taps tirštos grietinės konsistencijos.

Žingsnis 3

Plombier su vaisių marmeladu Žingsnis 3
Sumaišykite ledų pagrindą su marmeladais. Sumaišykite pagrindą su mažais marmeladais ir sudėkite į formą. Įdėkite formą į šaldiklį 1,5-2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos