Publikavimo data: 2024-06-13
Plombiere su degtine
Atrodytų, kaip galima derinti švelnius ledus su deginančia degtine? Iš tiesų, jei į ledus įpilsite šiek tiek degtinės, jų skonis taps ryškesnis nei įprastai, nes alkoholis veikia kaip natūralus skonio stipriklis. Šiuos ledus galite patiekti papuošę vaisiais, riešutais, mėtomis, sirupu ar šokoladu. Ledų gaminimas yra įdomus procesas, yra tiek daug variantų, kad kiekvieną kartą galite pasigaminti vis kitokį desertą.
Žingsnis 1
Pašildykite grietinėlę. Supilkite grietinėlę į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kaitinkite neužvirdami. Stebėkite, kad ji nesusitrauktų.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Į dubenį sudėkite trynius ir suberkite cukrų. Maišykite, kol cukrus ištirps. Supilkite mišinį į grietinėlę ir vėl pastatykite ant kaitlentės. Nuimkite nuo ugnies, bet neužvirkite. Supilkite degtinę ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Užšaldykite plombyrą su degtine. Leiskite plombyrui šiek tiek atvėsti, tada supilkite į formeles ir 4-5 valandoms padėkite į šaldiklį.
Kategorijos