Plombiere su degtine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Plombiere su degtine

Atrodytų, kaip galima derinti švelnius ledus su deginančia degtine? Iš tiesų, jei į ledus įpilsite šiek tiek degtinės, jų skonis taps ryškesnis nei įprastai, nes alkoholis veikia kaip natūralus skonio stipriklis. Šiuos ledus galite patiekti papuošę vaisiais, riešutais, mėtomis, sirupu ar šokoladu. Ledų gaminimas yra įdomus procesas, yra tiek daug variantų, kad kiekvieną kartą galite pasigaminti vis kitokį desertą.
Gaminimo laikas
325 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plombiere su degtine Žingsnis 1
Pašildykite grietinėlę. Supilkite grietinėlę į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kaitinkite neužvirdami. Stebėkite, kad ji nesusitrauktų.

Žingsnis 2

Plombiere su degtine Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Į dubenį sudėkite trynius ir suberkite cukrų. Maišykite, kol cukrus ištirps. Supilkite mišinį į grietinėlę ir vėl pastatykite ant kaitlentės. Nuimkite nuo ugnies, bet neužvirkite. Supilkite degtinę ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Plombiere su degtine Žingsnis 3
Užšaldykite plombyrą su degtine. Leiskite plombyrui šiek tiek atvėsti, tada supilkite į formeles ir 4-5 valandoms padėkite į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos