Publikavimo data: 2024-06-13
Plombiere su džiovintais ananasais
Švelnus kreminis plombyras, džiovintų ananasų gabalėliai, aštrus rozmarinas - tobulo skanėsto paslaptis. Šis receptas leidžia eksperimentuoti. Pavyzdžiui, prieš siųsdami ledus į šaldiklį, galite į juos įmaišyti ananasų tyrės. Tokiu atveju ledai įgaus papildomų skonio niuansų. Patiekti taip pat galima įvairiai: ledų rutuliukus krematoriuje, puodelyje arba vafliniame kūgelyje.
Žingsnis 1
Paruoškite pieno pagrindą ledams. Supilkite pieną į nedidelį puodą ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Pašildykite, bet neužvirkite. Supilkite grietinėlę ir cukrų. Nuolat maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Nuimkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Suplakite trynius, supilkite pusę karšto pieno ir išmaišykite plaktuvu. Kiaušinių ir pieno mišinį dalimis supilkite į keptuvėje likusį pieną. Nuolat maišydami virkite ant mažos ugnies, kol sutirštės. Nukelkite nuo ugnies, sudėkite rozmarinus ir džiovintų ananasų gabalėlius. Išmaišykite ir atvėsinkite. Supilkite į formeles ir 5 valandas atšaldykite šaldiklyje.
Kategorijos