Plombiere su džiovintais obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Plombiere su džiovintais obuoliais

"Plombiere" su džiovintais obuoliais - tai desertas, kuriame dera švelnūs ledai ir džiovinti vaisiai. Patiekalą papildo aitrus cinamonas, kuris puikiai dera su saldžiais komponentais. Džiovintuose obuoliuose yra daug geležies, ląstelienos ir B grupės vitaminų. Be to, jie labai naudingi alergiškiems žmonėms. Įdomu tai, kad obuoliai pavaizduoti 80-yje įvairių valstybių herbų.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plombiere su džiovintais obuoliais Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Gerai sumaišykite ištirpintus ledus su sausainiais. Atskirame dubenyje paruoškite įdarą: grietinę sumaišykite su kondensuotu pienu ir cinamonu, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Plombiere su džiovintais obuoliais Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Į stiklinių dugną sudėkite dalį džiovintų obuolių. Ant viršaus sudėkite ledų ir sausainių mišinį. Šiuos veiksmus pakartokite dar kartą. Pabaigoje desertą užpilkite grietinės ir sutirštinto pieno mišiniu. Įdėkite desertą į šaldiklį 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos