Publikavimo data: 2024-06-13
Plombiere su džiovintais obuoliais
"Plombiere" su džiovintais obuoliais - tai desertas, kuriame dera švelnūs ledai ir džiovinti vaisiai. Patiekalą papildo aitrus cinamonas, kuris puikiai dera su saldžiais komponentais. Džiovintuose obuoliuose yra daug geležies, ląstelienos ir B grupės vitaminų. Be to, jie labai naudingi alergiškiems žmonėms. Įdomu tai, kad obuoliai pavaizduoti 80-yje įvairių valstybių herbų.
Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Gerai sumaišykite ištirpintus ledus su sausainiais. Atskirame dubenyje paruoškite įdarą: grietinę sumaišykite su kondensuotu pienu ir cinamonu, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Į stiklinių dugną sudėkite dalį džiovintų obuolių. Ant viršaus sudėkite ledų ir sausainių mišinį. Šiuos veiksmus pakartokite dar kartą. Pabaigoje desertą užpilkite grietinės ir sutirštinto pieno mišiniu. Įdėkite desertą į šaldiklį 30-40 minučių.
Kategorijos