Publikavimo data: 2024-06-13
Plombiere su džiovintomis datulėmis
Džiovintos datulės yra lengvas užkandis, turintis daug skaidulų ir mažai riebalų. Dėl šios sudėties vaisiai greitai pasotina organizmą ir yra lengvai virškinami. Plombyras su džiovintomis datulėmis yra nesudėtingas kreminis desertas, pasižymintis maloniu aromatu ir pikantišku poskoniu. Patiekalas pasirodo esąs labai naudingas ir maistingas. Beje, datulės laikomos vienu saldžiausių vaisių, todėl į jas nereikia dėti cukraus.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Tarkuotas datules sumaišykite su miežių salyklu. Supilkite pieną ir grietinėlę. Kruopščiai išmaišykite plaktuvu arba mikseriu nedideliu greičiu.
Žingsnis 2
Paruoškite ledų pagrindą. Paruoštą pagrindą supilkite į šaldymo formą. Įdėkite desertą į šaldiklį 5-6 valandoms. Kas 30 minučių indą pamaišykite, kad plombyras užšaltų tolygiai.
Kategorijos