Publikavimo data: 2024-06-15
Plombiere su džiovintomis slyvomis
Plombier su džiovintomis slyvomis - lengvas, malonaus skonio desertas su lengvu kartumo poskoniu. Kondensuotas pienas padaro patiekalą švelnesnį, o konjakas suteikia jam ryškesnį skonį. Beje, dėl turtingos vitaminų ir mineralų sudėties džiovintos slyvos turi daug gydomųjų savybių. Jos ne tik gerina odos išvaizdą, bet ir teigiamai veikia nervų sistemą, padeda pašalinti nerimą.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Kai džiovintos slyvos išbrinks, suberkite į jas cukrų ir išmaišykite. Supilkite masę ant viryklės ir užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite masę dar 5 minutes. Tada naudodami blenderį susmulkinkite ingredientus iki vientisos konsistencijos. Paruoštą mišinį įdėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Supilkite grietinėlę į gilų dubenį, suplakite iki standžių viršūnių. Į tą patį dubenį supilkite sutirštintą pieną, dar kartą suplakite. Po to į ingredientus supilkite padažą, išmaišykite. Masę perkelkite į šaldymui skirtą formą ir nusiųskite į šaldiklį 4-5 valandoms.
Kategorijos