Publikavimo data: 2024-06-13
Plombiere su grietine
Kaip papuošti biskvitą, sausainius ar tortą? Pasigaminkite paprastą kremą - plombyrą su grietine. Tai nėra ledai, tačiau skoniu ir švelnia tekstūra primena šaltą desertą. Dar vienas tokio kremo privalumas - ekonomiškumas, nes plombyrui su grietine skirtų produktų galima rasti kiekvienoje parduotuvėje už nedidelę kainą. Tik, žinoma, nereikia taupyti kokybės sąskaita ir pirkti, pavyzdžiui, pigų grietinės produktą, o ne tikrą grietinę.
Žingsnis 1
Paruoškite kremo pagrindą. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir sumaišykite su cukrumi. Išmaišykite. Įmaišykite grietinę ir krakmolą. Viską išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Nuolat maišydami kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol kremas sutirštės. Uždenkite mišinį maistine plėvele taip, kad plėvelė gerai priglustų prie mišinio. Dėkite į šaldytuvą, kol visiškai atvės 30-40 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite ledų pudingo maišytuvą su grietine. Į maišytuvo dubenį sudėkite sviestą. Plakite, kol taps purus, įmaišykite vanilę. Sumaišykite kremo pagrindą su išplaktu sviestu. Plakite maišytuvu 2-3 minutes iki vientisos masės.
Kategorijos