Plombiere su konjaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Plombiere su konjaku

Alkoholis ir ledai - neįprastas derinys, kuris pasaulyje jau tapo gana populiarus. Plombier tinka beveik su bet kokios rūšies alkoholiu, o toks desertas gali būti gaminamas kaip kokteilis arba kaip tirštas šerbetas. Kad ir kaip šis skanėstas būtų paruoštas, reikėtų nepamiršti, kad saldumas sustiprina alkoholio poveikį. Todėl būtina vartoti nedidelį alkoholio kiekį. Gamindami būtinai rinkitės 33 % riebumo grietinėlę.
Gaminimo laikas
325 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
322 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Plombiere su konjaku Žingsnis 1
Suplakite grietinėlę. Supilkite grietinėlę į dubenį ir plakite mikseriu vidutiniu greičiu apie 1 minutę, paskui dideliu greičiu, kol taps standi ir tiršta.

Žingsnis 2

Plombiere su konjaku Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Į dubenį su plakta grietinėle supilkite kondensuotą pieną ir brendį ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Plombiere su konjaku Žingsnis 3
Ledus padėkite į šaldytuvą. Supilkite į formeles ar puodelius ir padėkite į šaldiklį 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
šaldymas, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, žalumynų sezonas, ledai, receptų knyga, kondensuoto pieno ledai

Kategorijos