Publikavimo data: 2024-06-13
Plombiere su konjaku
Alkoholis ir ledai - neįprastas derinys, kuris pasaulyje jau tapo gana populiarus. Plombier tinka beveik su bet kokios rūšies alkoholiu, o toks desertas gali būti gaminamas kaip kokteilis arba kaip tirštas šerbetas. Kad ir kaip šis skanėstas būtų paruoštas, reikėtų nepamiršti, kad saldumas sustiprina alkoholio poveikį. Todėl būtina vartoti nedidelį alkoholio kiekį. Gamindami būtinai rinkitės 33 % riebumo grietinėlę.
Žingsnis 1
Suplakite grietinėlę. Supilkite grietinėlę į dubenį ir plakite mikseriu vidutiniu greičiu apie 1 minutę, paskui dideliu greičiu, kol taps standi ir tiršta.
Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Į dubenį su plakta grietinėle supilkite kondensuotą pieną ir brendį ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Ledus padėkite į šaldytuvą. Supilkite į formeles ar puodelius ir padėkite į šaldiklį 5 valandoms.
Kategorijos