Plombiere su maskarponės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Plombiere su maskarponės sūriu

Naminiai ledai yra ne tik sveikesni, bet ir skanesni už parduotuvėje pirktus ledus, pavyzdžiui, ledus, pagamintus iš maskarponės sūrio. Šis minkštas grietinėlės sūris, panašus į tirštą grietinėlę, yra neutralaus skonio, todėl naudojamas ir desertams, ir pagrindiniams patiekalams. Iš jo pagaminti ledai yra švelnios konsistencijos ir švelnaus skonio, kurį galima keisti naudojant įvairius priedus - šokoladą, vaisius, karamelę, riešutus, sausainius.
Gaminimo laikas
330 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plombiere su maskarponės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių pagrindą. Atskirkite trynius nuo baltymų. Išplakite trynius su cukrumi iki putų.

Žingsnis 2

Plombiere su maskarponės sūriu Žingsnis 2
Paruoškite naminių ledų. Į kiaušinių pagrindą įmaišykite maskarponės sūrį ir pieną. Plakite kelias minutes iki vientisos masės. Gautą masę įdėkite į šaldiklį 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos