Publikavimo data: 2024-06-15
Plombiere su maskarponės sūriu
Naminiai ledai yra ne tik sveikesni, bet ir skanesni už parduotuvėje pirktus ledus, pavyzdžiui, ledus, pagamintus iš maskarponės sūrio. Šis minkštas grietinėlės sūris, panašus į tirštą grietinėlę, yra neutralaus skonio, todėl naudojamas ir desertams, ir pagrindiniams patiekalams. Iš jo pagaminti ledai yra švelnios konsistencijos ir švelnaus skonio, kurį galima keisti naudojant įvairius priedus - šokoladą, vaisius, karamelę, riešutus, sausainius.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių pagrindą. Atskirkite trynius nuo baltymų. Išplakite trynius su cukrumi iki putų.
Žingsnis 2
Paruoškite naminių ledų. Į kiaušinių pagrindą įmaišykite maskarponės sūrį ir pieną. Plakite kelias minutes iki vientisos masės. Gautą masę įdėkite į šaldiklį 5 valandoms.
Kategorijos