Plombiere su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Plombiere su varške

Varškės sūriai kulinarijoje buvo naudojami dar senovės rusų laikais. Tačiau tuomet varškės mišinys su grietine ir įvairiais priedais neturėjo konkretaus pavadinimo. Šiandien produktas su prekės ženklu "varškės sūris" gaminamas pramoniniu mastu ir naudojamas populiariems desertams - tiramisu, sūrio pyragams, kremui pyragams ir kt. gaminti. Taip pat iš varškės galima pasigaminti tikrą plombyrą, kaip iš parduotuvės - švelnų ir skanų.
Gaminimo laikas
255 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plombiere su varške Žingsnis 1
Paruoškite uogų mišinį. Vaisius sutrinkite trintuvu su 1 valgomuoju šaukštu cukraus pudros. Varškę išsukite su 2 valg. š. cukraus pudros iki vientisos masės. Sudėkite uogų tyrę. Dar kartą išplakite.

Žingsnis 2

Plombiere su varške Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Plakite grietinėlę nedideliu greičiu, kol pradės burbuliuoti. Supilkite 3 valgomuosius šaukštus cukraus pudros. Vėl plakite, kol sutirštės. Uogų mišinį sumaišykite su plakta grietinėle. Išmaišykite plaktuvu. Šaukštu supilkite mišinį į ledų puodelius arba indą. Atšaldykite 3-5 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos