Publikavimo data: 2024-06-15
Plombiere su varške
Varškės sūriai kulinarijoje buvo naudojami dar senovės rusų laikais. Tačiau tuomet varškės mišinys su grietine ir įvairiais priedais neturėjo konkretaus pavadinimo. Šiandien produktas su prekės ženklu "varškės sūris" gaminamas pramoniniu mastu ir naudojamas populiariems desertams - tiramisu, sūrio pyragams, kremui pyragams ir kt. gaminti. Taip pat iš varškės galima pasigaminti tikrą plombyrą, kaip iš parduotuvės - švelnų ir skanų.
Žingsnis 1
Paruoškite uogų mišinį. Vaisius sutrinkite trintuvu su 1 valgomuoju šaukštu cukraus pudros. Varškę išsukite su 2 valg. š. cukraus pudros iki vientisos masės. Sudėkite uogų tyrę. Dar kartą išplakite.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Plakite grietinėlę nedideliu greičiu, kol pradės burbuliuoti. Supilkite 3 valgomuosius šaukštus cukraus pudros. Vėl plakite, kol sutirštės. Uogų mišinį sumaišykite su plakta grietinėle. Išmaišykite plaktuvu. Šaukštu supilkite mišinį į ledų puodelius arba indą. Atšaldykite 3-5 valandas.
Kategorijos