Publikavimo data: 2025-08-18
PP pyragas su spanguolėmis
Šis PP pyragas su spanguolėmis tiks ne tik tiems, kurie laikosi tinkamos dietos, bet ir vegetarams. Patiekite pyragą su puodeliu karštos arbatos. Kad šis lengvas desertas būtų dar dietesnis, ryžių miltus galite pakeisti avižiniais arba linų miltais. Renkantis spanguoles, rekomenduojama jas šiek tiek suminkštinti - uogos turi būti tankios ir tvirtos. Minkštos, gležnos ar sudžiūvusios uogos bus sugadintos.
Žingsnis 1
Paruoškite pyrago tešlą. Graikinius riešutus sudėkite į blenderio dubenį ir susmulkinkite. Sudėkite graikinius riešutus į dubenį, suberkite miltus ir maltą cinamoną. Supilkite vandenį - tik tiek, kad būtų galima išminkyti tešlą.
Žingsnis 2
Surinkite ir iškepkite pyragą. Tešlą sudėkite į formeles ir, suformavę šonus, sudėkite spanguoles ir pusę griežinėliais supjaustyto obuolio. Apšlakstykite medumi ir uždėkite kitą obuolio pusę. Dėkite formeles į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių. Tada atvėsinkite ir išimkite pyragėlius iš formelių.
Kategorijos