PP receptas filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

PP receptas filė

Iš fillo tešlos galite pagaminti neįprastą desertą, panašų į "Napoleoną". Jis bus skanus, orus ir, svarbiausia, mažai kaloringas. Šiam desertui naudojamas kremas, kurio pagrindą sudaro pienas ir kiaušiniai, vietoj cukraus dedama steviozido. Jei norisi, į sluoksnį galima dėti bet kokių plonai supjaustytų vaisių ar uogų. Pyrago plutelės gaminamos iš fillo tešlos, jas reikia atskirai kepti orkaitėje tik 3 minutes. Fillo tešla labai plona, tačiau su ja lengva dirbti.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

PP receptas filė Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlę. Krakmolą atskieskite puse stiklinės pieno. Išplakite vištų kiaušinius su vanile ir stevija, supilkite pieną ir krakmolą ir dar kartą išmaišykite. Likusį pieną užvirinkite ant vidutinės ugnies, tada plona srovele supilkite į kiaušinių masę, nuolat maišydami. Virkite 5 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

PP receptas filė Žingsnis 2
Suformuokite desertą. Perpjaukite tešlą į dvi dalis, kepkite lakštus po vieną 3 minutes, kol paruduos. Kiekvieną pyragą aptepkite karštu kremu, sudėkite juos vieną ant kito. Paskutinį pyragą sulaužykite mažais gabalėliais ir apibarstykite viršutinį sluoksnį. Dėkite tortą į šaldytuvą, kad 1-2 valandas pasimarinuotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos