Prancūziška bagetė su traškia plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Prancūziška bagetė su traškia plutele

Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prancūziška bagetė su traškia plutele Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Miltus suberkite ant lygaus paviršiaus, suformuodami kalnelį su įdubimu centre. Į šį įdubimą supilkite ketvirtadalį mielių masės ir nuolat maišydami supilkite likusį skystį. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir užminkykite tvirtą tešlą, suformuokite rutulį, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 60 minučių.

Žingsnis 2

Prancūziška bagetė su traškia plutele Žingsnis 2
Suformuokite bagetes. Supjaustykite tešlą į 4 lygias dalis, kiekvieną jų iškočiokite ir susukite į dešreles. Dėkite jas ant kepimo skardos ir palikite šiltoje vietoje 15 minučių.

Žingsnis 3

Prancūziška bagetė su traškia plutele Žingsnis 3
Iškepkite duoną. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių pagal Celsijų. Kiekvienoje bagetėje padarykite įstrižinius pjūvius ir 15 minučių pašaukite į orkaitę, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos