Prancūziška bagetė su traškia plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Prancūziška bagetė su traškia plutele

Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Prancūziška bagetė su traškia plutele Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Miltus suberkite ant lygaus paviršiaus, suformuodami kalnelį su įdubimu centre. Į šį įdubimą supilkite ketvirtadalį mielių masės ir nuolat maišydami supilkite likusį skystį. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir užminkykite tvirtą tešlą, suformuokite rutulį, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 60 minučių.

Žingsnis 2

Prancūziška bagetė su traškia plutele Žingsnis 2
Suformuokite bagetes. Supjaustykite tešlą į 4 lygias dalis, kiekvieną jų iškočiokite ir susukite į dešreles. Dėkite jas ant kepimo skardos ir palikite šiltoje vietoje 15 minučių.

Žingsnis 3

Prancūziška bagetė su traškia plutele Žingsnis 3
Iškepkite duoną. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių pagal Celsijų. Kiekvienoje bagetėje padarykite įstrižinius pjūvius ir 15 minučių pašaukite į orkaitę, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepama orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, duona, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, duona su salyklu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, duona su sausomis mielėmis

Kategorijos