Publikavimo data: 2024-05-12
Prancūziška bagetė su traškia plutele
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Miltus suberkite ant lygaus paviršiaus, suformuodami kalnelį su įdubimu centre. Į šį įdubimą supilkite ketvirtadalį mielių masės ir nuolat maišydami supilkite likusį skystį. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir užminkykite tvirtą tešlą, suformuokite rutulį, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 60 minučių.
Žingsnis 2
Suformuokite bagetes. Supjaustykite tešlą į 4 lygias dalis, kiekvieną jų iškočiokite ir susukite į dešreles. Dėkite jas ant kepimo skardos ir palikite šiltoje vietoje 15 minučių.
Žingsnis 3
Iškepkite duoną. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių pagal Celsijų. Kiekvienoje bagetėje padarykite įstrižinius pjūvius ir 15 minučių pašaukite į orkaitę, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos