Publikavimo data: 2025-08-18
Prancūziškas pyragas iš iškeptų plaktų kiaušinių baltymų ir cukraus.
Geriausias būdas gaminti meringes. Pagal šį receptą iškepa saikingai saldūs ir traškūs pyragėliai.
Žingsnis 1
Kiaušinių baltymus sudėkite į plaktuvą, visi įrankiai turi būti švarūs ir sausi, tai labai svarbu.
Žingsnis 2
Į baltymus įberkite žiupsnelį druskos.
Žingsnis 3
Plakite penkias minutes, kol masė taps standi ir putota.
Žingsnis 4
Suberkite cukrų.
Žingsnis 5
Vėl plakite penkias minutes, cukrus turėtų ištirpti ir susidaryti pastovios viršūnės.
Žingsnis 6
Kepimo formą ištepkite aliejumi.
Žingsnis 7
Perkelkite meringą į konditerinį maišelį.
Žingsnis 8
Naudodami konditerinį maišelį, išpilstykite meringą į formą.
Žingsnis 9
Siųskite į 80 laipsnių temperatūros orkaitę 1,5 valandos.
Kategorijos