Pumpernickel su džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Pumpernickel su džemu

Uogų sezonas baigėsi, laikas mėgautis pasiruošimo darbais. Paruoškite gardžių naminių ledų su braškių, vyšnių, mėlynių ar bet kokia kita uogiene. Tik trys produktai, pora paprastų veiksmų, ir desertas paruoštas. Tokį skanėstą galima dėti ant šventinio stalo. Jis atrodo labai gražiai ir apetitiškai. Kad jis būtų kuo tikresnis, būtinai paimkite ne mažiau kaip 33 % riebumo grietinėlę.
Gaminimo laikas
370 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pumpernickel su džemu Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlės mišinį. Pusę grietinėlės plakite vidutiniu greičiu, kol susidarys standžios viršūnės. Įpilkite pusę kondensuoto pieno ir dar kartą suplakite.

Žingsnis 2

Pumpernickel su džemu Žingsnis 2
Paruoškite uogienės įdarą. Keksiukų formą išklokite pergamentu, ištepkite kremo mase. Užtepkite tolygų uogienės sluoksnį. Dėkite į šaldiklį 60 minučių. Išplakite likusią grietinėlę ir sutirštintą pieną taip pat, kaip ir pirmame žingsnyje. Ant uogienės užtepkite tolygų sluoksnį. Ant viršaus šakute nupieškite raštus. Dėkite į šaldiklį 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos