Publikavimo data: 2025-08-18
Pupelių ir kopūstų paplotėliai
Pagal šį receptą pyragėliai būna labai minkšti ir skanūs. Įdaras padaro pyragėlius sultingus ir sultingus. Pagal šį receptą paruošti pyragėliai tikrai patiks jūsų artimiesiems ar svečiams. O vaikai prašys, kad šiuos nepamirštamus pyragėlius gamintumėte vėl ir vėl.
Žingsnis 1
Sumaišykite kambario temperatūros pieną su cukrumi ir mielėmis. Leiskite mielėms suaktyvėti (apie 10 minučių). Tada sudėkite visus ingredientus ir užminkykite tešlą. Padėkite ją valandai į šiltą vietą.
Žingsnis 2
Įdarui išvirkite pupeles.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus ir troškinkite keptuvėje. Sudėkite virtas pupeles ir pomidorų pastą. Druskos ir pipirų pagal skonį. Viską kartu troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Pakilusią tešlą iškočiokite ant stalo ir stikline formuokite paplotėlius arba, kaip dariau aš, atplėškite tešlos gabalėlius ir suformuokite apskritimus. Šaukštu dėkite įdarą į tešlą ir formuokite paplotėlius.
Žingsnis 5
Norėdami patepti pyragėlius, prieš pašaudami juos į orkaitę suplakite kiaušinį ir pieną. Mišiniu patepkite kepinius konditeriniu šepetėliu.
Žingsnis 6
Sudėkite paplotėlius ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę 20 minučių 180 g temperatūroje.
Kategorijos