Publikavimo data: 2024-10-13
Puri ir aromatinga duona su česnakais
Jei turite duonos kepimo mašiną ir išbandėte visus standartinius ir nestandartinius duonos receptus, pagaminkite ją pagal šį receptą. Skonis nukels jus į vaikystę, tikrai prisiminsite močiutės gamintus pampuškus su česnakų ir sviesto padažu. Jūsų šeima pamėgs šią sodrią ir kvapnią duoną, o šis receptas įsitvirtins jūsų virtuvėje ir taps mėgstamiausiu šeimos patiekalu.
Žingsnis 1
Naudokite duonos kepimo aparatą, tai greičiau ir patogiau. Jei jos neturite, galite kepti įprastoje orkaitėje. Labai svarbu tinkamai paruošti česnaką, jį patogiai susmulkinti, bet nedėti iš karto, kitaip jis sulips į vieną gumulą.
Žingsnis 2
Į prietaiso dubenį supilkite vandenį, suberkite cukrų, druską ir augalinį aliejų. Supilkite miltus, ant viršaus plonu sluoksniu suberkite susmulkintą česnaką ir suberkite miltelius, kad jie būtų trupiniai ir tolygiai pasiskirstytų ant kepimo skardos. Tada supilkite mieles, įdėkite dubenį į duonos aparatą ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Prietaisas palaiko tinkamą temperatūrą mielėms suaktyvinti ir prireikus savarankiškai minko tešlą. Pasirinkite plutos dydį ir spalvą ir mėgaukitės rezultatu po 3-4 valandų.
Kategorijos