Publikavimo data: 2024-06-15
Putinų ledai
Cidonija yra trijų senovės graikų deivių - Heros, Atėnės ir Afroditės - "nesantaikos obuolys". Rojaus obuolys iš biblinio Pažinimo medžio, sprendžiant iš aprašymo, taip pat yra ne kas kita kaip svarainis. Auksinis, kvapnus, skanus vaisius iš Kaukazo, kuris, kaip bebūtų keista, paprastai nevalgomas žalias. Norint išgauti nepakartojamą saldžiarūgštį, raugintą svarainių skonį, juos reikia tinkamai išvirti. Pavyzdžiui, pasigaminkite gardžių ledų su svarainiais pagal šį receptą. Šis vaisius puikiai atsiskleidžia desertuose.
Žingsnis 1
Paruoškite svarainius. Vaisių gabalėlius užpilkite vandeniu. Įpilkite citrinos sulčių. Į mišinį įdėkite cinamono lazdelę ir vanilės sėklas su ankštimi. Supilkite cukrų. Sudėkite imbierą. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite svarainių ledus. Vaisius iš sirupo pašalinkite skepetaite. Nusausinkite ir kepkite keptuvėje su ištirpintu sviestu, kol taps traškūs. Sudėkite svarainius į serviravimo lėkštes ir ant viršaus uždėkite vanilinių ledų kauburėlius.
Kategorijos