Žingsnis 1
Paruoškite tešlą planetiniame maišytuve. Pirmiausia supjaustykite šaltą sviestą gabalėliais.
Žingsnis 2
Įdėkite kiaušinį, grietinę.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir 2 žiupsnelius druskos.
Žingsnis 4
Naudodami menteles, minkykite tešlą 1,5 minutės.
Žingsnis 5
Rankomis suberkite trupinius į gumulą. Nesistenkite dabar surinkti visų trupinių.
Žingsnis 6
Perkelkite tešlą ant lentos, nepabarstydami jos miltais. Pradėkite minkyti tešlą. Jūsų užduotis - ne tik surinkti visus gumulėlius, bet ir minkyti ją tol, kol ji taps vientisa.
Žingsnis 7
Tešlą išminkiau per 5 minutes. Suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 8
Iš tešlos suformuokite dešrą ir padalykite ją į 9 dalis.
Žingsnis 10
Padarykite iš jų tortilijas ir plonai iškočiokite.
Žingsnis 11
Paruoškite įdarą: šaldytus grybus virkite 15 minučių.
Žingsnis 12
Keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą. Smulkiai supjaustykite virtus grybus ir pakepinkite juos kartu su svogūnais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 13
Kad įdaras būtų sotesnis, į jį įdėkite sūdytame vandenyje išvirtų ryžių, kurie prieš tai sumaišyti su grybais.
Žingsnis 14
Į kiekvienos plokštainio duonos vidurį įdėkite įdaro ir užspauskite kraštus, kad susidarytų apvadas. Įdarą užpilkite kiaušinio mišiniu (kiaušinis sumaišytas su pienu).
Žingsnis 15
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.