Publikavimo data: 2025-08-19
Pyragai su švelniu bulvių įdaru
Bulvių pyragus mėgsta visi vaikai. Tešla puri, o įdaras švelnus. Valgyti tokius pyragus - vienas malonumas.
Žingsnis 1
Sumaišykite mieles, cukrų ir šiltą pieną.
Žingsnis 2
Suberkite miltus. Išmaišykite, kad susijungtų.
Žingsnis 3
Palaukite 20 minučių, kol pasirodys burbuliukai.
Žingsnis 4
Įpilkite 3 šaukštus augalinio aliejaus.
Žingsnis 5
Suberkite miltus.
Žingsnis 6
Užminkykite tešlą.
Žingsnis 7
Palikite šiltai pakilti 1-1,5 valandos.
Žingsnis 8
Išvirkite bulves, įberkite druskos.
Žingsnis 9
Kai bulvės išvirs, nusunkite vandenį, palikdami nedidelį kiekį vandens. Sudėkite sviestą ir gerai susmulkinkite.
Žingsnis 10
Nedidelius tešlos gabalėlius iškočiokite kočėlu ir pabarstykite miltais. Į vidurį dėkite įdarą.
Žingsnis 11
Suformuokite paplotėlius.
Žingsnis 12
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir sudėkite į ją kepsnelius.
Žingsnis 13
Kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos