Publikavimo data: 2025-08-17
Pyragaičiai su kondensuotu pienu
Pyragėlius galima laikyti šaldiklyje, o užsukus netikėtiems svečiams greitai ištraukti pyragėlį ir aplieti šokoladu.
Žingsnis 1
Kondensuotą pieną, kiaušinį, kepimo miltelius ir miltus sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Ant silikoninio kepimo pergamento ar kilimėlio dėkite po kelis šaukštus gautos tešlos, plonai ištepkite perimetrą ir dėkite į 170 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 5-7 minutėms, kol paruduos.
Žingsnis 3
Taip paruoškite visus pyragėlius, atvėsinkite ir sutrinkite į trupinius.
Žingsnis 4
Gerai nuplaukite apelsiną, sutarkuokite apelsino žievelę, išspauskite sultis. Sudėkite smulkintus pyragaičius, cukraus pudrą, varškę. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Supilkite mišinį į torto formą ir įdėkite lazdeles. Dėkite į šaldiklį 6 valandoms.
Žingsnis 6
Ištirpinkite šokoladą, supilkite kokosų aliejų ir išmaišykite iki vientisos masės. Išimkite pyragėlius iš šaldiklio ir kiekvieną jų pamerkite į šokoladą.
Kategorijos