Publikavimo data: 2024-03-25
Pyragas "Bulvė" iš džiūvėsėlių su kondensuotu pienu
Paprastai gerai žinomas "Bulvių" pyragas gaminamas iš smulkintų sausainių su kakava, sviestu ir riešutais. Tačiau ką daryti, jei po ranka neturite sausainių? Į pagalbą ateis įprasti džiūvėsėliai su kondensuotu pienu. Svarbiausia, kad jie būtų iš duonos kepalo ir nebūtų sūrūs. Pyragas "Bulvė" iš džiūvėsėlių su kondensuotu pienu gaunasi ne prastesnis už tradicinį variantą ir paruošiamas daug greičiau. Receptas labai paprastas. Kondensuotas pienas turi būti baltas ir skystas. Jo nereikia virti.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti "Bulvių" pyragą iš džiūvėsėlių su kondensuotu pienu. Susmulkintus džiūvėsėlius suberkite į gilų dubenį. Suberkite kakavos miltelius ir išmaišykite. Supilkite kondensuotą pieną. Išmaišykite džiūvėsėlius su kondensuotu pienu ir sudėkite suminkštintą sviestą. Ingredientus maišykite rankomis, kol masė taps lipni ir nebebus trupinių.
Žingsnis 2
Iš džiūvėsėlių ir kondensuoto pieno suformuokite "Bulvę". Atskirkite vienodą kiekį mišinio ir susukite į rutuliuką. Tada suteikite ovalo formą. Įmerkite pyragėlį į duonos trupinius, naudotus duonai apvolioti. Dėkite pyragėlius į šaldytuvą 30 minučių. Sviestas turėtų sustingti, šiek tiek sukietėti ir pyragėliai geriau išlaikys formą.
Kategorijos