Pyragas "Bulvė" iš džiūvėsėlių su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Pyragas "Bulvė" iš džiūvėsėlių su kondensuotu pienu

Paprastai gerai žinomas "Bulvių" pyragas gaminamas iš smulkintų sausainių su kakava, sviestu ir riešutais. Tačiau ką daryti, jei po ranka neturite sausainių? Į pagalbą ateis įprasti džiūvėsėliai su kondensuotu pienu. Svarbiausia, kad jie būtų iš duonos kepalo ir nebūtų sūrūs. Pyragas "Bulvė" iš džiūvėsėlių su kondensuotu pienu gaunasi ne prastesnis už tradicinį variantą ir paruošiamas daug greičiau. Receptas labai paprastas. Kondensuotas pienas turi būti baltas ir skystas. Jo nereikia virti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
433 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
42 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pyragas "Bulvė" iš džiūvėsėlių su kondensuotu pienu Žingsnis 1
Pradėkite ruošti "Bulvių" pyragą iš džiūvėsėlių su kondensuotu pienu. Susmulkintus džiūvėsėlius suberkite į gilų dubenį. Suberkite kakavos miltelius ir išmaišykite. Supilkite kondensuotą pieną. Išmaišykite džiūvėsėlius su kondensuotu pienu ir sudėkite suminkštintą sviestą. Ingredientus maišykite rankomis, kol masė taps lipni ir nebebus trupinių.

Žingsnis 2

Pyragas "Bulvė" iš džiūvėsėlių su kondensuotu pienu Žingsnis 2
Iš džiūvėsėlių ir kondensuoto pieno suformuokite "Bulvę". Atskirkite vienodą kiekį mišinio ir susukite į rutuliuką. Tada suteikite ovalo formą. Įmerkite pyragėlį į duonos trupinius, naudotus duonai apvolioti. Dėkite pyragėlius į šaldytuvą 30 minučių. Sviestas turėtų sustingti, šiek tiek sukietėti ir pyragėliai geriau išlaikys formą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos