Publikavimo data: 2025-08-17
Pyragas su obuoliais ant ruginių miltų ir pieno
Šį receptą gamino mano močiutė.
Žingsnis 1
Pradėkite minkyti tešlą, į kiaušinius įmaišykite cukrų, pieną, kepimo miltelius ir miltus.
Žingsnis 2
Viską sumaišykite iki vientisos masės šakute arba šluotele.
Žingsnis 3
Į tešlą sudėkite mažais gabalėliais supjaustytus obuolius.
Žingsnis 4
Tešlą sudėkite į saulėgrąžų aliejumi pateptą formą. Pašaukite ją į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 25-30 min.
Žingsnis 5
Dantų krapštuku patikrinkite, ar tešla yra tinkama. Išimkite pyragą ir leiskite jam atvėsti formoje.
Žingsnis 6
Prieš patiekdami viską apibarstykite cukraus pudra.
Kategorijos