Publikavimo data: 2025-08-18
Pyragas su svarainių marmeladu
Pagaminau pyragą iš naminio svarainių marmelado. Dabar šį desertą valgau bet kuriuo paros metu. Skonis malonus, rūgštelėjęs, neįkyrus.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite sūdytą sviestą.
Žingsnis 2
Kai sviestas suminkštės, supilkite miltus.
Žingsnis 3
Supilkite 1 valgomąjį šaukštą karšto vandens ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Perkelkite tešlą į nuimamą apvalią formą, padarydami šonus.
Žingsnis 5
20 minučių pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę.
Žingsnis 6
Po to marmeladą užtepkite ant tarte tatin.
Žingsnis 7
Kepkite dar 20 minučių.
Žingsnis 8
Išimkite iš formos ir padėkite ant lėkštės.
Kategorijos