Publikavimo data: 2025-08-18
Pyragėliai be kiaušinių ir glitimo
Brownies yra amerikietiškas desertas, pasižymintis sodriu šokolado skoniu, tankia ir drėgna konsistencija. Jį galima kepti didelėje formoje ir supjaustyti kvadratėliais arba stačiakampėse ar porcijinėse formelėse. Jį galima gaminti su įvairiais priedais ir skirtingos konsistencijos. Šiandienos pyragėlius gaminsime be kiaušinių ir su miltais be glitimo.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus: miltus, druską, sodą, kavą ir kakavą.
Žingsnis 2
Kitame dubenyje plaktuvu iki vientisos masės sumaišykite vandenį, alyvuogių aliejų, cukrų, citrinų sultis arba obuolių actą.
Žingsnis 3
Sumaišykite sausus ir skystus ingredientus.
Žingsnis 4
Tešlą sudėkite į pergamentiniu popieriumi išklotą formą. Jei nenaudojate pergamentinio popieriaus, formą ištepkite aliejumi.
Žingsnis 5
Kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Tačiau orientuokitės pagal savo orkaitę. Kai desertas bus paruoštas, išimkite jį iš orkaitės, perkelkite į lėkštę ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 6
Kol desertas aušta, paruoškite glajų. Tai gali būti bet kokios rūšies glajus: šokoladinis, kakavos ir pieno ir pan. Mes turėsime pieno miltelių, vandens, cukraus pagal skonį. Konsistencija turėtų būti kaip tirštos grietinės.
Žingsnis 7
Dubenyje visus glaistui skirtus ingredientus gerai išmaišykite plaktuvu, kol taps tirštos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 8
Tada ant pyragaičių užtepkite storą glaisto sluoksnį.
Kategorijos