Rabarbarų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Rabarbarų uogienė

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rabarbarų uogienė Žingsnis 1
Išvirkite uogienę. Supjaustytus rabarbarus ir mėtas sudėkite į emaliuotą dubenį ir užpilkite cukrumi. Palikite masę 10-12 valandų. Tada dubenį pastatykite ant silpnos ugnies ir užvirinkite. Po to virkite 10 minučių. Periodiškai nuimkite susidariusias putas, išmaišykite. Suberkite cinamoną ir virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Rabarbarų uogienė Žingsnis 2
Baigti gaminti. Išpilstykite karštą masę į švarius stiklainius ir užsukite dangtelius. Apverskite aukštyn kojomis ir leiskite stiklainiams atvėsti. Preparatą laikykite šaldytuve arba rūsyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos