Rabarbarų uogienė su bananais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Rabarbarų uogienė su bananais

Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
143 kcal.
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rabarbarų uogienė su bananais Žingsnis 1
Paruoškite rabarbarus. Supjaustytus rabarbarus sudėkite į puodą, užberkite cukrumi ir užpilkite vandeniu, kad cukrus ištirptų. Palikite 2 val.

Žingsnis 2

Rabarbarų uogienė su bananais Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Pastatykite puodą ant viryklės ir užvirę 5 minutes virkite ant silpnos ugnies, nugriebdami putas. Išjunkite, leiskite uogienei šiek tiek atvėsti. Tada atsargiai supilkite bananų griežinėlius ir vėl pastatykite ant ugnies. Virkite 10 minučių, kol uogienė taps aukso ir medaus spalvos. Prieš virimo pabaigą atsargiai nuimkite putas ir virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Rabarbarų uogienė su bananais Žingsnis 3
Baigkite virti ir uogienę išpilstykite į saugyklą. Supilkite karštą masę į švarius stiklainius ir uždarykite dangteliais. Kai stiklainiai atvės, laikykite juos vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos