Rabarbarų uogienė su citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Rabarbarų uogienė su citrina

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
51 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rabarbarų uogienė su citrina Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Rabarbarus supjaustykite kubeliais, o citriną - mažais gabalėliais. Sumaišykite juos su cukrumi puode, išmaišykite ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 2

Rabarbarų uogienė su citrina Žingsnis 2
Paruoškite uogienę. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies, užvirinkite, tuoj pat nukelkite nuo kaitlentės ir leiskite 10 minučių atvėsti. Vėl užvirinkite ir vėl atvėsinkite 10 minučių. Vėl užvirinkite ir paruoštą uogienę išpilstykite į stiklainius. Uždenkite dangteliais, atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos