Ranetka uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Ranetka uogienė

Šaltuoju metų laiku organizmui ypač reikia vitaminų, tačiau kartais jų nepakanka, todėl gali padėti namuose pagaminti preparatai. Pavyzdžiui, uogienė, kurią būtinai reikia paruošti žiemai. Geras pagrindinio ingrediento variantas bus rankytės, kuriose gausu vitaminų A, C, B1, B2, PP ir E, be to, jos palaiko širdies veiklą ir virškinimą. Todėl uogienės receptas iš griežinėliais supjaustytų ranetkų tikrai pravers.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
204 kcal.
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ranetka uogienė Žingsnis 1
Išvirkite uogienę. Pastatykite puodą su cukrumi užpilta runkele ant vidutinės ugnies, o kai užvirs, įjunkite mažesnę ugnį ir virkite 5 minutes. Palikite rankytes 1 valandą atvėsti.

Žingsnis 2

Ranetka uogienė Žingsnis 2
Baigkite virti uogienę. Užvirinkite uogienę dar du kartus ir virkite po 5 minutes. Atvėsinkite. Išpilstykite uogienę į stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos