Raudonojo vyno padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Raudonojo vyno padažas

Raudonojo vyno padažas bus mėsos akcentas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
152 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Raudonojo vyno padažas Žingsnis 1
Supilkite vyną į puodą ir statykite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Raudonojo vyno padažas Žingsnis 2
Į vyną įberkite cukranendrių cukraus.

Žingsnis 3

Raudonojo vyno padažas Žingsnis 3
Į maišelį sudėkite prieskonius, gvazdikėlius, cinamoną, imbierą, razmarino šakelę, susmulkintas česnako skilteles. Įmerkite maišelį į vyno ir cukraus mišinį.

Žingsnis 4

Raudonojo vyno padažas Žingsnis 4
Pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir išgarinkite alkoholį bei skysčio perteklių. Kol mišinys taps vidutinio tirštumo. Atvėsinkite mišinį iki kambario temperatūros ir įdėkite šaukštą suminkštinto sviesto. Įtrinkite sviestą į padažo mišinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos