Publikavimo data: 2025-08-19
Raudonojo vyno padažas
Raudonojo vyno padažas bus mėsos akcentas.
Žingsnis 1
Supilkite vyną į puodą ir statykite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Į vyną įberkite cukranendrių cukraus.
Žingsnis 3
Į maišelį sudėkite prieskonius, gvazdikėlius, cinamoną, imbierą, razmarino šakelę, susmulkintas česnako skilteles. Įmerkite maišelį į vyno ir cukraus mišinį.
Žingsnis 4
Pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir išgarinkite alkoholį bei skysčio perteklių. Kol mišinys taps vidutinio tirštumo. Atvėsinkite mišinį iki kambario temperatūros ir įdėkite šaukštą suminkštinto sviesto. Įtrinkite sviestą į padažo mišinį.
Kategorijos