Raudonųjų serbentų tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Raudonųjų serbentų tyrė

Tokios uogos kaip raudonieji serbentai yra labai naudingas produktas organizmui. Jame yra daug geležies ir kalio, kurie būtini sveikatai ir gyvybingumui. Paruoškite raudonųjų serbentų tyrę! Šį paprastą ir greitai paruošiamą patiekalą galima dėti į košes, patiekti su ledais ar kitais desertais arba tiesiog patiekti vietoj uogienės. Gero apetito!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
43 kcal.
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų serbentų tyrė Žingsnis 1
Atskirkite uogas nuo šakelių ir sudėkite į trintuvo dubenį.

Žingsnis 2

Raudonųjų serbentų tyrė Žingsnis 2
Uogas sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Raudonųjų serbentų tyrė Žingsnis 3
Šaukštu išpilstykite tyrę į lėkštes. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos