Raudonųjų serbentų tyrė su cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Raudonųjų serbentų tyrė su cukrumi

Jei pavargote nuo klasikinių uogienių, pasigaminkite raudonųjų serbentų tyrės su cukrumi! Šį paprastą ir greitai paruošiamą patiekalą galima dėti į košę, dėti į ledus ar kitus desertus ir kepinius arba tiesiog patiekti prie arbatos. Skirtingai nuo uogienės, cukraus kiekį galite reguliuoti pagal savo skonį. Rekomenduojame raudonųjų serbentų tyrę su cukrumi šaldytuve laikyti ne ilgiau kaip savaitę.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
60 kcal.
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų serbentų tyrė su cukrumi Žingsnis 1
Atskirkite uogas nuo šakelių ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Suberkite cukrų.

Žingsnis 2

Raudonųjų serbentų tyrė su cukrumi Žingsnis 2
Susmulkinkite ingredientus trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Raudonųjų serbentų tyrė su cukrumi Žingsnis 3
Šaukštu išpilstykite tyrę į lėkštes. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos