Publikavimo data: 2025-08-20
Raudonųjų serbentų tyrė su cukrumi
Jei pavargote nuo klasikinių uogienių, pasigaminkite raudonųjų serbentų tyrės su cukrumi! Šį paprastą ir greitai paruošiamą patiekalą galima dėti į košę, dėti į ledus ar kitus desertus ir kepinius arba tiesiog patiekti prie arbatos. Skirtingai nuo uogienės, cukraus kiekį galite reguliuoti pagal savo skonį. Rekomenduojame raudonųjų serbentų tyrę su cukrumi šaldytuve laikyti ne ilgiau kaip savaitę.
Žingsnis 1
Atskirkite uogas nuo šakelių ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Suberkite cukrų.
Žingsnis 2
Susmulkinkite ingredientus trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Šaukštu išpilstykite tyrę į lėkštes. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos