Raudonųjų serbentų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Raudonųjų serbentų uogienė

Gaminimo laikas
340 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
226 kcal.
Angliavandeniai
61 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudonųjų serbentų uogienė Žingsnis 1
Paruoškite uogas. Sumaišykite uogas su cukrumi ir palikite 1 valandą. Įpilkite stiklinę vandens.

Žingsnis 2

Raudonųjų serbentų uogienė Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Uogų ir cukraus mišinį užvirinkite ant vidutinės ugnies ir virkite 5 minutes. Atvėsinkite uogienę 2 valandas. Vėl užvirinkite ir virkite dar 5 minutes. Dar kartą atvėsinkite uogienę 2 valandas. Trečią kartą užvirinkite uogienę ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Raudonųjų serbentų uogienė Žingsnis 3
Išsaugokite uogienę. Karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius. Sandariai uždarykite sterilizuotais dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos