Raudonųjų serbentų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Raudonųjų serbentų uogienė

Gaminimo laikas
340 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
226 kcal.
Angliavandeniai
61 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų serbentų uogienė Žingsnis 1
Paruoškite uogas. Sumaišykite uogas su cukrumi ir palikite 1 valandą. Įpilkite stiklinę vandens.

Žingsnis 2

Raudonųjų serbentų uogienė Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Uogų ir cukraus mišinį užvirinkite ant vidutinės ugnies ir virkite 5 minutes. Atvėsinkite uogienę 2 valandas. Vėl užvirinkite ir virkite dar 5 minutes. Dar kartą atvėsinkite uogienę 2 valandas. Trečią kartą užvirinkite uogienę ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Raudonųjų serbentų uogienė Žingsnis 3
Išsaugokite uogienę. Karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius. Sandariai uždarykite sterilizuotais dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, obuolių sezonas, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, obuolių uogienė

Kategorijos