Publikavimo data: 2024-06-13
Razinų pyragas
"Plombiere" su sultonėmis yra nepaprastas desertas, pasižymintis turtingu ir įvairiapusišku skoniu. Rinkdamiesi sultenes, pirmenybę teikite džiovintiems vaisiams be sėklų. Į receptą galima neįtraukti alkoholio ir mirkyti sultenes vandenyje arba žolelių arbatoje. Tačiau mirkant sultenes alkoholyje puikiai atsiskleidžia jų skonis ir aromatas. Pačios sultonės yra saldaus, malonaus skonio ir puikiai dera su riešutais ir kitais džiovintais vaisiais. Jei tiksliai laikomasi recepto, sultenių pombeer nesikristalizuoja, jo struktūra išlieka lygi ir švelni.
Žingsnis 1
Paruoškite sultenes ir grietinėlę. Supilkite romą į sultenes ir gerai išmaišykite. Palikite 1 valandai. Išplakite grietinėlę mikseriu iki standumo. Sudėkite kiaušinio trynį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Į grietinėlę suberkite sultenes ir viską išmaišykite. Supilkite į šaldymo formą ir įdėkite į šaldiklį 4 valandoms. Po valandos išimkite ledus iš šaldiklio ir gerai išmaišykite.
Kategorijos