Rubininių vynuogių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Rubininių vynuogių uogienė

Saulėtų uogų grožis ir skonis vynuogių uogienės pavidalu persikelia į stiklainį ir naudingas žiemą. Norint paruošti tokį produktą, nereikia daug išlaidų ir laiko. Tačiau žiemą, prie puodelio arbatos, vasara iškart primins apie save. Ir ne tik skoniu, bet ir naudingomis medžiagomis, kurių yra vynuogių minkštime, odelėje ir sėklose. Pagrindinė iš jų - resveratrolis, kuris palaiko sveiką viso organizmo tonusą.
Gaminimo laikas
280 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
206 kcal.
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rubininių vynuogių uogienė Žingsnis 1
Supilkite cukrų į puodą, įpilkite vandens, įjunkite ugnį ir maišydami virkite sirupą 15 minučių.

Žingsnis 2

Rubininių vynuogių uogienė Žingsnis 2
Į verdantį sirupą suberkite vynuoges ir virkite 40-50 minučių. Paruošta uogiene pripildykite stiklainius ir užsukite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos