Publikavimo data: 2024-05-25
Rubininių vynuogių uogienė
Saulėtų uogų grožis ir skonis vynuogių uogienės pavidalu persikelia į stiklainį ir naudingas žiemą. Norint paruošti tokį produktą, nereikia daug išlaidų ir laiko. Tačiau žiemą, prie puodelio arbatos, vasara iškart primins apie save. Ir ne tik skoniu, bet ir naudingomis medžiagomis, kurių yra vynuogių minkštime, odelėje ir sėklose. Pagrindinė iš jų - resveratrolis, kuris palaiko sveiką viso organizmo tonusą.
Žingsnis 1
Supilkite cukrų į puodą, įpilkite vandens, įjunkite ugnį ir maišydami virkite sirupą 15 minučių.
Žingsnis 2
Į verdantį sirupą suberkite vynuoges ir virkite 40-50 minučių. Paruošta uogiene pripildykite stiklainius ir užsukite.
Kategorijos