Publikavimo data: 2025-08-17
Rudųjų mielių pyragėliai su kopūstais
Šio recepto kepsneliai būna labai skanūs ir rudi.
Žingsnis 1
Uždėkite kopūstus ant silpnos ugnies ir 30 minučių troškinkite piene ir svieste.
Žingsnis 2
Atskirai keptuvėje apkepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Kai kopūstai suminkštės, sudėkite pakepintus svogūnus ir troškinkite dar 10 minučių. Pyrago įdarą sudėkite į dubenį.
Žingsnis 4
Tešlą supjaustykite dalimis, iškočiokite nedidelio skersmens apskritimus, į vidurį dėkite įdaro, suformuokite pyragą ir užspauskite kraštus. Sudėkite pyragėlius ant kepimo skardos ir kepkite 220 laipsnių Celsijaus temperatūroje 30-40 minučių.
Kategorijos