Rudųjų mielių pyragėliai su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rudųjų mielių pyragėliai su kopūstais

Šio recepto kepsneliai būna labai skanūs ir rudi.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
110 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Rudųjų mielių pyragėliai su kopūstais Žingsnis 1
Uždėkite kopūstus ant silpnos ugnies ir 30 minučių troškinkite piene ir svieste.

Žingsnis 2

Rudųjų mielių pyragėliai su kopūstais Žingsnis 2
Atskirai keptuvėje apkepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Rudųjų mielių pyragėliai su kopūstais Žingsnis 3
Kai kopūstai suminkštės, sudėkite pakepintus svogūnus ir troškinkite dar 10 minučių. Pyrago įdarą sudėkite į dubenį.

Žingsnis 4

Rudųjų mielių pyragėliai su kopūstais Žingsnis 4
Tešlą supjaustykite dalimis, iškočiokite nedidelio skersmens apskritimus, į vidurį dėkite įdaro, suformuokite pyragą ir užspauskite kraštus. Sudėkite pyragėlius ant kepimo skardos ir kepkite 220 laipsnių Celsijaus temperatūroje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, kepimas, yra bendrų alergenų, pietūs, popietė, vakarienė, užkandžiai, pyragai, sotūs pyragai, receptų knyga, kepenų pyragai, kiaušinių pyragai, kepimas su kiaušiniu, pieno pyragai, sausų mielių pyragai

Kategorijos