Rugių kviečių kruopos su česnakais ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rugių kviečių kruopos su česnakais ir prieskoniais

Pateikiame duonos džiūvėsėlių, kurie puikiai tinka užkandžiams, receptą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
379 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Rugių kviečių kruopos su česnakais ir prieskoniais Žingsnis 1
Duoną supjaustykite 5 mm dydžio kubeliais. Sudėkite supjaustytą duoną ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Žingsnis 2

Rugių kviečių kruopos su česnakais ir prieskoniais Žingsnis 2
Nedideliame inde sumaišykite aliejų ir prieskonius.

Žingsnis 3

Rugių kviečių kruopos su česnakais ir prieskoniais Žingsnis 3
Supilkite paruoštus džiūvėsėlius į dubenį, apšlakstykite aliejumi ir prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos