Ryžių blynai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Ryžių blynai

Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžių blynai Žingsnis 1
Pradėkite ruošti ryžių miltų blynus. Tam išminkykite tešlą. Į miltus suberkite druską ir cukrų ir gerai išmaišykite. Supilkite vandenį ir kiaušinį. Tai darykite plona srovele, nuolat maišydami šaukštu. Kai tik skystis išnyks, patepkite rankas augaliniu aliejumi ir pradėkite minkyti tešlą rankomis. Po 5-8 minučių tešla bus paruošta. Palikite ją 20 minučių nuošalyje.

Žingsnis 2

Ryžių blynai Žingsnis 2
Suformuokite ryžių pyragėlius. Padalykite tešlą į 6 lygias dalis. Rankomis suformuokite ryžių pyragėlius ir pabarstykite juos miltais. Nedideliu kiekiu miltų pabarstykite kočėlą ir stalą. Kočiokite pyragėlius, kol jie bus tokio pat skersmens kaip keptuvė.

Žingsnis 3

Ryžių blynai Žingsnis 3
Ryžių blynus apkepkite keptuvėje. Keptuvę pastatykite ant vidutinės ugnies. Nepilkite aliejaus. Kepkite, kol paruduos, maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Ryžių blynai Žingsnis 4
Paruoškite patiekti. Iš karto po kepimo tortilijas patepkite gabalėliu sviesto. Taip jos taps sultingesnės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos