Publikavimo data: 2024-05-19
Ryžių blynai
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti ryžių miltų blynus. Tam išminkykite tešlą. Į miltus suberkite druską ir cukrų ir gerai išmaišykite. Supilkite vandenį ir kiaušinį. Tai darykite plona srovele, nuolat maišydami šaukštu. Kai tik skystis išnyks, patepkite rankas augaliniu aliejumi ir pradėkite minkyti tešlą rankomis. Po 5-8 minučių tešla bus paruošta. Palikite ją 20 minučių nuošalyje.
Žingsnis 2
Suformuokite ryžių pyragėlius. Padalykite tešlą į 6 lygias dalis. Rankomis suformuokite ryžių pyragėlius ir pabarstykite juos miltais. Nedideliu kiekiu miltų pabarstykite kočėlą ir stalą. Kočiokite pyragėlius, kol jie bus tokio pat skersmens kaip keptuvė.
Žingsnis 3
Ryžių blynus apkepkite keptuvėje. Keptuvę pastatykite ant vidutinės ugnies. Nepilkite aliejaus. Kepkite, kol paruduos, maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Paruoškite patiekti. Iš karto po kepimo tortilijas patepkite gabalėliu sviesto. Taip jos taps sultingesnės.
Kategorijos