Siūlau labai sočių ryžių ir kiaušinių paplotėlių iš mielinės tešlos receptą.
Žingsnis 1
Į puodelį supilkite šiltą pieną, suberkite cukrų ir mieles ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 2
Persijokite miltus į dubenį.
Žingsnis 3
Nedideliame dubenyje suplakite 1 kiaušinį.
Žingsnis 4
Įberkite šaukštelį druskos ir 2 šaukštus augalinio aliejaus.
Žingsnis 5
Į miltus supilkite sviestą, kiaušinį, mieles ir pieną.
Žingsnis 6
Užminkykite tešlą, uždenkite dangčiu ir palikite šiltoje vietoje maždaug 2 valandoms.
Žingsnis 7
Išvirkite ryžius ir kiaušinius.
Žingsnis 8
Keptuvėje ištirpinkite sviestą su 1 šaukštu augalinio aliejaus.
Žingsnis 9
Jame pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, kol taps skaidrus.
Žingsnis 10
Ryžius supilkite į dubenį ir į juos įmuškite smulkiai supjaustytą kiaušinį.
Žingsnis 11
Sudėkite ryžius, kiaušinį, kepintus svogūnus, druską ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 12
Ištraukite tešlą, ji turėtų padvigubėti.
Žingsnis 13
Ją iškočiokite ir padalykite į kelis maždaug 5 cm skersmens rutuliukus.
Žingsnis 14
Iškočiokite rutuliukus, paskirstykite įdarą ir gerai užspauskite galus.
Žingsnis 15
Dėkite paplotėlius ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.