Saldus juodųjų serbentų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Saldus juodųjų serbentų padažas

Juodųjų serbentų padažas puikiai tinka mėsos garnyrui. Jis suteiks patiekalui skonį, kuris patiks visiems aštraus maisto mėgėjams. Su šiuo padažu iškart pamiršite parduotuvinius padažus, naminiai pasirodys pigesni ir sveikesni.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
61 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Saldus juodųjų serbentų padažas Žingsnis 1
Sumaišykite tarkuotą česnaką ir virtas žoleles su serbentais, pagal skonį pagardinkite cukrumi, druska ir juodaisiais pipirais. Dalį paruošto padažo paskirstykite į šaldymo indelius, kad galėtumėte pasigaminti žiemai. Padažą patiekite su mėsos patiekalais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos