Publikavimo data: 2024-06-15
Šaldyti vyšnių ledai
"Plombier" yra prancūziškas desertas, kurio receptas mūsų regione buvo šiek tiek pakeistas. Tikrasis plombier gaminamas iš kiaušinių, nenugriebto pieno, grietinėlės ir įvairių priedų. Plombier su šaldytomis vyšniomis maloniai nustebina švelnios kreminės struktūros ir vyšnių rūgštumo deriniu. Vietoj vyšnių galite naudoti bet kokius kitus priedus, tačiau atkreipkite dėmesį, kad įvairius skystus priedus, pavyzdžiui, sirupus ir karamelę, reikėtų dėti prieš užšaldant šaldytus ledus, o riešutų, vaisių ar šokolado gabalėlius - po to.
Žingsnis 1
Paruoškite kremo pagrindą. Supilkite pieną ir grietinėlę į puodą sunkiu dugnu ir suberkite pusę cukraus. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Atskirai mikseriu išplakite trynius su likusiu cukrumi iki baltos spalvos. Į trynių mišinį supilkite verdantį pieno, grietinėlės ir cukraus mišinį. Gautą mišinį pastatykite ant vidutinės ugnies ir pakaitinkite iki tol, kol kremo pagrindas pradės dengti plaktuvą. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite kremo pagrindą.
Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus ir užšaldykite ledus. Sutrinkite vyšnias trintuvu arba trintuvu ir sumaišykite su atvėsintu kremo pagrindu. Visą mišinį sudėkite į indą, sandariai uždarykite ir įdėkite į šaldiklį 5 valandoms.
Kategorijos